Ga direct naar inhoud

Programma

  • zaterdag 23 februari 17.00 uur - 23.00 uur

Winterbingo

KUNST, KOEK & KERMIS

De kerstmarkten zijn voorbij, hoogste tijd voor Corrosia’s Winterbingo!

Bingo met twist
In de vrieskou op de Markt, met natuurlijk veel potkachels en koek-en-zopie, gaan we een feestje met een artistieke twist bouwen. Het klassieke spelletje bingo wordt in handen van Xavier Cloet van het Vlaamse gezelschap CirQ theater in optima forma. Het markante DJ-duo Marcel & Vicky zullen de betere Vlaamse Schlager over de Markt laten schallen en u kunt uw geluk beproeven in Natascha's vibratorrace. Neem plaats aan de toog van 's werelds kleinste Grand Café dat slechts één vierkante meter groot is.

Hogere versnelling
CirQ is berucht en beroemd is om zijn jaarlijkse circus Bataclan tijdens de Gentse Feesten, een uitgekiende en vernieuwende mix van theater en circus. Als geen ander weet deze club hoe je ‘bestofte’ culturele tradities kunt herwaarderen en zogenaamde volkscultuur naar een hogere versnelling moet schakelen. Hun optredens zijn absurd, humoristisch en ook simpelweg goed.

Gezocht: uniek talent!

Heb jij een gek of bijzonder talent? Kun je bijvoorbeeld buikspreken, éénwieleren of neusfluiten? Of ben je ontzettend lenig of waanzinnig sterk? Geef je voor 12 februari op en wie weet treed jij op tijdens de Winterbingo! Stuur een korte uitleg van je act en beeld of video waarin je laat zien wat je kunt naar info@corrosia.nl In februari nemen wij contact op met de gekozen talenten!

Prijs toegangskaarten: gratis