Ga direct naar inhoud

Theaterkijkclub Almere

THEATER MET ANDERE OGEN

De succesvolle Theaterkijkclub Almere gaat alweer zijn derde seizoen in. Na deze cursus zul je het theater voortaan met andere ogen bekijken.

Exclusieve inkijk

Wil je meer uit een voorstelling halen? Sluit je dan aan bij Theaterkijkclub Almere, een project van Corrosia Theater, Expo & Film en Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Samen bezoeken de deelnemers in 2019 acht bijzondere theaterproducties, afwisselend in Corrosia en KAF.

Dit seizoen staat de cursus onder leiding van Renate Zentschnig, theaterwetenschapper en director bij Soundtrackcity. Renate is sinds 1992 actief als theatermaker en werkt daarnaast met film, beeldende kunst en geluid. Vooraf bespreek je samen met Renate de achtergrond en inhoud van de voorstelling, zodat je de voorstelling op een betere of andere manier kunt doorgronden. Met de Theaterkijkclub Almere leer je door andere ogen naar een voorstelling kijken, krijg je inzicht in de laatste ontwikkelingen en de geschiedenis van theater en word je op de hoogte gebracht van wat er te zien is in grote en kleine theaters in Nederland. Een exclusieve inkijk in de actuele Nederlandse theaterpraktijk dus!

Het programma tot de zomer: 

za 16 mrt Het temmen van de feeks – Toneelschuur producties (Corrosia)
wo 3 apr Bedrog – Suburbia (Corrosia)
za 13 apr En dus zal ik weer gaan – Tg Ilay (Corrosia)
za 25 mei Turks fruit – Hummelinck Stuurman producties (KAF)

Het programma voor het najaar wordt later bekend gemaakt.


Aanmelden voor de Theaterkijkclub kan via reserveren@corrosia.nl 

Prijs: Regulier € 125 / Bibliotheekpas € 110 / CorrosiaPas € 62,50
De prijs is inclusief entree voor 8 theatervoorstellingen.