Ga direct naar inhoud

KROOST

Veel warmer dan buiten: dé kinderkunstvakantie KROOST. Me de klanken van de Surinaams-Nederlandse band Trafassi en films en foto’s over Afrika maken we ons alvast op voor de zomer.

za 16 feb en zo 17 feb / 14 u
beeldende kunst 8+
Familierondleiding
Ga mee op ontdekkingsreis door Corrosia Expo. Daar hangen de foto’s die Jan Hoek en Stephen Tayo maakten van gothics in Nigeria. Net als gothics in Almere dragen zij veel zwarte make-up en donkere kleding. Reserveren is noodzakelijk: reserserveren@corrosia.nl o.v.v. rondleiding KROOST.
Gratis

za 16 feb / 11 u
film 6+
Koemba
Een Zuid-Afrikaanse animatiefilm over een zebra die de helft van zijn strepen kwijt is. Hij begint een avontuurlijke zoektocht, samen met een overbezorgde gnoe en een flamboyante struisvogel.
€ 3,00

za 16 feb / 15 u
film 6+
Zambezia
De jonge valk Kai vindt in de grote vogelstad Zambezia, aan de rand van de Vicotoria Falls, het avontuur dat hij zoekt. Hij beschermt de stad tegen ongewenst gespuis, zoals de eieren etende leguaan Budzo.
€ 3,00

Zo 17 feb / 15 u
concert AL
Trafassi
Waar de Surinaams-Nederlandse band Trafassi optreedt, is het feest. In dit familieconcert ga je swingen, op hun Top 40-hit Wasmasjien en nog veel meer.
€ 7,50 / € 5,00

Elke voorjaars- en herfstvakantie biedt Corrosia een bomvol kinderprogramma aan vol speurtochten, rondleidingen, bijzondere theatervoorstellingen en spannende films. Geniet daarnaast van een glaasje limonade in Café ROEST!

Corrosia Theater, Expo & Film / Markt 43 Almere Haven / www.corrosia.nl