Ga direct naar inhoud

Enter Almere Haven

Almere Haven krijgt een nieuw kunstenfestival: ENTER ALMERE HAVEN. Woon je in Centrum, De Wierden of De Meenten, meld je dan aan om dit festival samen met Corrosia Theater, Expo & Film te gaan maken!

Festival
ENTER ALMERE HAVEN is een festival dat gelijktijdig in drie wijken van Almere Haven plaatsvindt en in elke wijk anders is. Het programma bestaat uit podiumkunsten, muziek, beeldende kunst, film, circus en/of site specific werk.
Data: 5 t/m 7 juni 2020.

Wijkteams
De ruggengraat van het project worden gevormd door drie wijkteams: uit Centrum, De Wierden en De Meenten. Na de zomer van 2019 kiezen zij uit een kunstcatalogus elk hun eigen favoriete kunst en gaan ze plannen maken voor de productie en promotie  van hun festival. Hun enige opdracht: dring door tot in de vezels van je buurt.

Selectie
Bent u inwoner van Centrum, De Wierden of De Meenten en wilt u onderdeel worden van het team in uw wijk, dan kunt u voor opgave en meer informatie mailen met enter@corrosia.nl. Deadline voor opgave is 15 mei 2019. Voor 1 juni wordt de selectie gemaakt. De wijkteams gaan aan de slag van september 2019 t/m 7 juni 2020.